Ηλεκροδιαβρώσεις από την Mitsubishi Electric

Πλήρης γκάμα Ηλεκτροδιαβρώσεων Βύθισης Ηλεκτροδίου και Σύρματος, συνδυάζουν λύσεις οικονομίας και ακρίβειας. Βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή και απαίτηση από τον Παγκόσμιο ηγέτη της κατηγορίας που βοηθά την εταιρία σας να εξελιχθεί στο επόμενο στάδιο.

English Flag English Version German Flag German Version Flag TechGroup Ltd.
A map of europe

Τεχνολογία Ηλεκτροδιάβρωσης

Κατεργασία με Ηλεκτρική Εκκένωση (EDM) είναι επίσης γνωστή ως κοπή με την μέθοδο του Βολταϊκού τόξου, ή Ηλεκτρική Διάβρωση και διακρίνεται σε δύο μορφές, τη Βύθιση Ηλεκτροδίου και την Ηλεκτροδιάβρωση σύρματος. Η αρχή λειτουργίας της τεχνολογίας Ηελκτροδιάβρωσης, (Ηλεκτρική Εκκένωση), είναι η ίδια και στις δύο περιπτώσεις για την αφαίρεση του υλικού στο δοκίμιο με αποτέλεσμα την διαμόρφωσή του στο επιθυμητό σχήμα. Το ρεύμα εκκενώνεται μεταξύ ηλεκτροδίου και δοκιμίου σε μπάνιο διηλεκτρικού υγρού.

Ένα απ’ αυτά τα ηλεκτρόδια είναι το ηλεκτρόδιο εργαλείο και το άλλο το ηλεκτρόδιο δοκίμιο. Η ηλεκτρική εκκένωση επιτυγχάνεται από την απόσταση ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο ηλεκτρόδια. Με μια συγκεκριμένη τάση (V) το ηλεκτρικό πεδίο ανάμεσα στα δύο αυτά ηλεκτρόδια δημιουργεί ροή ρεύματος, μια διαδικασία η οποία είναι η ίδια αρχή λειτουργίας του συμπυκνωτή. Η ηλεκτρική εκκένωση δημιουργεί φθορά και στο ηλεκτρόδιο και στο δοκίμιο. Από την στιγμή όπου η τάση είναι διακοπτόμενη το διηλεκτρικό είναι σε θέση να διεισδύει ανάμεσα στο ηλεκτρόδιο και το δοκίμιο και να καθαρίσει την παραγόμενη σκόνη – λάσπη και να τα ψύξει ταυτόχρονα διατηρώντας τις μηχανικές τους ιδιότητες, σε πλήρη κύκλο κατεργασίας.

Ο λόγος, κόστους – απόδοσης, στην απόκτηση μιας Ηλεκτροδιάβρωσης είναι πολύ σημαντικός παράγοντας, δίνοντας έμφαση στο χαμηλό κόστος χρήσης (κατανάλωση σύρματος, ρεύματος) και συντήρησης. Ευεργετικό σύστημα για τους χρήστες των μηχανών αυτών είναι το αυτόματο “βελόνιασμα” του σύρματος σε περίπτωση σπασίματος. Η συμπαγής κατασκευή των μηχανών έχει ως αποτέλεσμα την αντοχή και την αξιοπιστία στο χρόνο.

Quickselect

Welcome to our quick navigation. Here you can directly select a topic that you are particularly interested in. You will then be directed to this topic.

Send us a Question

Fields marked with a * are mandatory.

Contact Us

Mitsubishi Electric Europe B.V.
German Branch
Mitsubishi-Electric-Platz 1
D - 40882 Ratingen

Sales
Tel.: +49 (0)2102 / 486 - 6120
edm.sales@meg.mee.com

Service
Tel.: +49 (0)2102 / 486 - 7600
edm.hotline@meg.mee.com

Applications
Tel.: +49 (0)2102 / 486 - 7700
edm.applikation@meg.mee.com

Spareparts
Tel.: +49 (0)2102 / 486 - 7500
edm.parts@meg.mee.com