Masini de electroeroziune de la Mitsubishi Electric

Solutii de electroeroziune cu electrod masiv si cu fir care combina economicitatea si precizia. Gasiti gama completa a liderului mondial care ajuta compania dumneavoastra sa evolueze la nivelul urmator.

English Flag English Version German Flag German Version Flag S.C. INMAACRO S.R.L.
A map of europe

Prelucrarea prin electroeroziune

Prelucrarea prin electroeroziune, cunoscuta de asemenea ca eroziune cu scanteie, exista in doua forme principale, cu electrod masiv si cu fir. Este un proces de prelucrare care utilizeaza descarcari electrice (scantei) pentru a indeparta materialul de pe o piesa si pentru a obtine forma dorita. Curentul electric este descarcat intre doi electrozi intr-un lichid dielectric, la care se aplica tensiune.

Unul dintre acesti electrozi este scula iar celalalt este piesa de de prelucrat. Descarcarea este posibila datorita distantei dintre cei doi electrozi, scula și piesa de prelucrat. De la o anumită tensiune, campul electric din dielectricul dintre electrozi determina trecerea curentului intre ei, fiind un proces care se bazeaza pe acelasi principiu ca si descarcarea unui condensator. Descarcarea genereaza indepartarea de material atat de pe scula cat si de pe piesa. Deoarece tensiunea este discontinua, dielectricul poate sa curga in spatiul dintre electrozi pentru a spala resturile solide si pentru a restabili proprietatile de izolare a dielectricului. Acest lucru restabileste de asemenea diferenta de potential dintre electrozi astfel incat ciclul de descarcare poate fi reluat.

Atunci cand achizitionati o masina de electroeroziune, costurile reduse de exploatare (consumul de sarma, energia electrica) si de mentenanta sunt factori importanti. Raportul pret-performanta este critic. O caracteristica benefica a masinilor avansate o reprezinta reintoducerea automata a firului in cazul ruperii . In cele din urma este o masina solida care rezista trecerii timpului, oferind cea mai buna fiabilitate pe termen lung.

Quickselect

Welcome to our quick navigation. Here you can directly select a topic that you are particularly interested in. You will then be directed to this topic.

Send us a Question

Fields marked with a * are mandatory.

Contact Us

Mitsubishi Electric Europe B.V.
German Branch
Mitsubishi-Electric-Platz 1
D - 40882 Ratingen

Sales
Tel.: +49 (0)2102 / 486 - 6120
edm.sales@meg.mee.com

Service
Tel.: +49 (0)2102 / 486 - 7600
edm.hotline@meg.mee.com

Applications
Tel.: +49 (0)2102 / 486 - 7700
edm.applikation@meg.mee.com

Spareparts
Tel.: +49 (0)2102 / 486 - 7500
edm.parts@meg.mee.com